Web Analytics Made Easy - Statcounter

بورس بین المللی همان بازار بورس است که سهام‌های مختلف شرکت‌ها و ارز نیز در آن مبادله می‌شود. بورس بین المللی همان بازار بورس است که سهام‌های مختلف شرکت‌ها و ارز نیز در آن مبادله می‌شود. بازار‌های مختلفی در بورس بین المللی وجود دارد که در چند حوزه مختلف فعالیت می‌کنند. خرید و فروش ارز‌های کشور‌های مختلف که ارزشمند محسوب می‌شوند، بخشی از این بورس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر گونه پرداختی که یک کشور به کشور دیگر انجام می‌دهد و بازاری که در آن ارز‌های ملی توسط کسانی خریداری می‌شوند و به فروش می‌رسند که آن‌ها برای چنین پرداخت‌هایی به آن‌ها نیاز دارند.
کشور‌ها ممکن است برای تسویه بدهی تجاری، سرمایه‌گذاری سرمایه‌ای یا اهداف دیگر پرداخت داشته باشند. معاملات دیگر ممکن است شامل صادرکنندگان، واردکنندگان، شرکت‌های چند ملیتی یا افرادی باشد که مایل به ارسال پول برای دوستان یا اقوام هستند. دلایل این پرداخت‌ها، روش‌های پرداخت آن‌ها و حسابداری آن‌ها موارد مهمی برای اقتصاددانان و دولت‌ها است.   شما می‌توانید سهام شرکت‌های بزرگ چند ملیتی و شرکت‌هایی که سهام خود را در این بورس قرار داده‌اند را خریداری کنید. بر همین اساس در تاریخ ۲۲ خرداد ۱۴۰۰ حمیدرضا مومنی، مشاور رئیس جمهور و دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی خبر از فراهم شدن مقدمات راه اندازی بورس بین الملل در کیش داد که قرار شد به تصویب شورای عالی بورس برسد.   بیشتر بخوانید: بورس انرژی در ۶ ماهه‌ نخست سال رشد داشته است؟
در همین رابطه امیرحسین بنی صدر کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با خبرنگار پول نیوز گفت: در بازار‌های بین‌المللی با ارائه راهکار‌های متنوع تلاش می‌شود سرمایه‌گذاران نهادی و خصوصی در عرضه عمومی سهام شرکت‌ها، مشارکت داشته باشند.
وی افزود: این اقدام باعث می‌شود که صندوق‌های سرمایه گذاری با توجه به حضور مدیران حرفه‌ای و دانش و اطلاعات بالا در روند کشف قیمت، از ایجاد حباب قیمتی در بازار سرمایه پیشگیری کنند.
این کارشناس بازار سرمایه با اشاره به اینکه در ایران عرضه اولیه به روش ترکیبی به عرضه اولیه در کشور‌های پیشرو در بورس نزدیک‌تر است، خاطرنشان کرد: این شیوه به نحوی است که صندوق‌های قابل معامله با توجه به دارایی و گردش دارایی خود بتوانند سهم بیشتری از عرضه اولیه را به خود اختصاص دهند و سایر سرمایه گذاران خرد نیز با خرید واحد‌های این صندوق‌های سرمایه‌گذاری افزون بر برخورداری از روند افزایشی در قیمت سهم عرضه شده، دارایی خود را از نوسانات مقطعی مصون نگه دارند.
بنی صدر ابراز کرد: به این ترتیب سرمایه گذاران خرد تشویق به سرمایه گذاری غیر مستقیم در بازار می‌شوند که از اهداف سیاست‌گذاران بازار‌های مالی است. از سوی دیگر، با توجه به نظارت و تصاحب بخش اعظمی از سهم عرضه شده، می‌توان انتظار داشت که حباب قیمتی ایجاد نشود.
وی با بیان اینکه مواردی هچون رانت و امتیازخواهی توسط برخی از صندوق‌های بزرگ سرمایه‌گذاری در بازار سرمایه، یکی از شبهات مطرح شده در این روش است، تصریح کرد: یکی از معایب این روش، رانتی است که ممکن است برای صندوق‌های سرمایه‌گذاری ایجاد شود و اگر مدیر صندوق، عملکرد مالی بدی را به ثبت رسانده باشد، با فروش سهم در عرضه‌های اولیه می‌تواند این عملکرد نامناسب را تا حدی پوشش دهد.
این کارشناس بازار سرمایه با بیان اینکه در روش قبلی، تنها یک مرجع ارزش‌گذاری و تعیین قیمت سهام وجود داشت، خاطر نشان کرد: در این شیوه، صندوق‌ها براساس سهمیه اعلامی توسط بورس در فرآیند کشف قیمت حضور پیدا می‌کنند و پس از کشف قیمت در این مرحله، قیمت کشف‌شده به عنوان مبنای عرضه سهام (عرضه به قیمت ثابت) به عموم سرمایه‌گذاران اعلام می‌شود.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بورس اوراق بهادار بازار سرمایه شاخص بورس عرضه سهام سهام عدالت سرمایه گذاران سرمایه گذاری بازار سرمایه بین المللی صندوق ها بورس بین شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۶۸۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام قیمت انواع خودرو / عرضه همچنان ضعیف است

تین نیوز

رئیس پیشین اتحادیه دارندگان نمایشگاه ها و فروشندگان خودروی تهران ضمن تشریح قیمت روز انواع خودرو در بازار گفت: عرضه خودرو همچنان ضعیف است و آنچه درباره تقویت واردات گفته می شود هنوز اثر خود را در بازار نشان نداده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایلنا، سعید موتمنی، رئیس پیشین اتحادیه دارندگان نمایشگاه ها و فروشندگان خودروی تهران از تداوم رکود در بازار خودرو خبر داد و گفت: اوایل هفته جاری قیمت انواع خودرو در بازار تا دو درصد ریزش را هم تجربه کرد اما این کاهش قیمت تداوم نداشت و در اواسط هفته بار دیگر به قیمت های پیشین بازگشت. 

وی افزود: افت قیمتی که در اوایل هفته اتفاق افتاده بوده برآمده از کاهش قیمت ارز و ریزش آن از  رقم ۶۵ هزار تومان بود. 

موتمنی خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۳ قیمت بیشتر خودروهای داخلی، مونتاژی و وارداتی در بازار نسبت به آخرین روزهای سال ۱۴۰۲، افزایش چهار تا پنج درصدی را تجربه کرده است. 

وی تصریح کرد: عرضه همچنان ضعیف است و آنچه درباره تقویت واردات گفته می شود هنوز اثر خود را در بازار نشان نداده است؛ اگر عرضه به اندازه کافی بود، وضعیت قیمت خودرو در بازار متفاوت از امروز بود. 

قیمت انواع خودرو 

رئیس پیشین اتحادیه دارندگان نمایشگاه ها و فروشندگان خودروی تهران در تشریح قیمت روز  انواع خودرو در بازار گفت: اکنون پژو پارس در کانال ۶۷۰ میلیون تومان قرار دارد و قیمت شماری دیگر از خودروها نیز به شرح زیر است: 

۲۰۷ اتوماتیک؛ یک میلیارد و ۸۰ میلیون

دنا؛ یک میلیارد و ۱۵۰ میلیون 

سمند سورن؛ ۷۶۵ میلیون 

شاهین اتوماتیک؛ ۸۶۰ میلیون تومان و دنده ای ۷۶۰ میلیون تومان 

هایما؛ یک میلیارد و ۷۴۰ میلیون تومان 

تارا اتوماتیک؛ حدود ۹۸۰ میلیون تومان 

تارا دنده ای؛ ۷۲۰ میلیون تومان 

کوئیک دنده ای؛ ۴۴۰ میلیون تومان و کوئیک اتوماتیک ۵۳۷ میلیون تومان

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • آینده بورس در چند پرده
  • پیش‌بینی بورس در هفته سوم اردیبهشت ۱۴۰۳/ پیشتازی فولادی‌ها و پالایشی‌ها در این هفته
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • دو طرفه شدن بازار سرمایه مهم‌ترین عامل ایجاد قرارداد آتی تک سهم+ فیلم
  • پیش بینی بورس یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • سفارش‌های حمایتی بازارساز با نزدیک شدن شاخص کل بورس به نقاط خاص
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • اعلام قیمت انواع خودرو / عرضه همچنان ضعیف است
  • آخرین جزئیات از زمان رونمایی صندوق پوشش ریسک بازار سرمایه اعلام شد + فیلم